Kiest Hein voor deze verrassing in elftal tegen Club? "Ik hoop het"

Kiest Hein voor deze verrassing in elftal tegen Club?
Woensdag 11 april 2018 - 20:11   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck start tegen Club Brugge mogelijk met een behoorlijke verrassing in zijn elftal. Aboul Karim Danté start misschien wel in de basis. Door de blessure van Uros Spajic maakt de 19-jarige Togolees alvast kans.

In de 89ste minuut van de wedstrijd tegen Charleroi maakte Danté zijn competitiedebuut bij Anderlecht. Wel, hij kan nu ook nog zijn debuut in de basis maken. Dat dan nog in de topper tegen Club Brugge. Twee weken geleden debuteerde de jonge verdediger ook al voor de nationale ploeg van Togo.

"Ik hoop dat ik mag starten. Maar als dat niet zo is (Sá kreeg op Charleroi de voorkeur, red.), dan steun ik de ploeg vanop de bank en hou ik me klaar voor als ik moet invallen. Op mijn positie moet je nu eenmaal geduldig zijn", zegt Danté. 

Evolutie

"Offensieve spelers hebben het voordeel dat ze zich kunnen tonen tijdens korte invalbeurten. Bij verdedigers is dat veel minder het geval. Toch ben ik blij met mijn evolutie dit seizoen. Op training met de A-kern leer ik elke dag bij en bij de beloften ben ik als kapitein bezig aan een goed seizoen."

Poll: Mag Danté van u starten tegen Club?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Danté

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024