Gent-speler zwaar onder indruk: "Vanderhaeghe is ongelooflijk op training"

Gent-speler zwaar onder indruk:
Dinsdag 10 april 2018 - 15:14   I  

Vanderhaeghe maakt indruk in Gent. Sinds zijn komst gaat het de Oost-Vlamingen voor de wind en plots doet AA Gent zelfs mee voor de titel. Al is die weg nog lang, maar Gent boezemt ondertussen wel angst in. Ook Birger Verstraete is onder de indruk van zijn trainer.

Birger Verstraete is een speler die zelf met het mes tussen de tanden de strijd aangaat en lijkt daarom, ook qua positie overigens, op Yves Vanderhaeghe. Twee bijters die willen winnen en dat is door de jaren heen blijkbaar nog steeds niet veranderd. Ook nu nog wil Vanderhaeghe graag winnen, ook als hij eens meespeelt op training. Dat vertelde Birger Verstraete in Vista!.

“Op training is hij soms ongelofelijk, maar dat vind ik wel geweldig. Yves Vanderhaeghe windt er geen doekjes om. Hij is gewoon wie hij is. Soms wil hij op training meedoen bij een partijtje en dan trapt hij naar goal. Oefeningen op balbezit speelt hij mee en hij tackelt. Hij heeft echt die winnaarsmentaliteit”, aldus Verstraete.

Keep it simple

Wat is dan juist het succes van VanderhaegheVanderhaeghe zorgde sinds hij in de Arteveldestad aan de slag is voor duidelijkheid. Onder Hein Vanhaezebrouck moesten de spelers veel te veel richtlijnen volgen. Voor sommigen onder hen was dat een last. Vanderhaeghe staat bekend om zijn aanpak keep it simple en die sloeg meteen aan bij Gent.

Poll: Zie je die mentaliteit ook terug bij de spelers van AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I   Vanderhaeghe  I   Verstraete

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024