'Engels neemt beslissing over transfer naar Anderlecht'

'Engels neemt beslissing over transfer naar Anderlecht'
Dinsdag 10 april 2018 - 07:21   I  

Björn Engels werd maandagochtend in verband gebracht met een transfer naar RSC Anderlecht. De gewezen sterkhouder van Club Brugge staat bovenaan op het verlanglijstje van Marc Coucke en Luc Devroe, ook al spreken ze dat bij paars-wit tegen. Anderlecht wil de verdediger wel degelijk, maar hoe staat Engels tegenover een overstap naar Brussel?

Volgens onze informatie staat Engels niet meteen te springen voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League. De beloftevolle verdediger wilde Club Brugge vorige zomer net verlaten omdat hij het graag wil maken in het buitenland. Na amper één jaar Olympiakos terugkeren, zou dan ook aanvoelen als een mislukking.

Engels zou nog steeds hopen op een kans in de Premier League, maar het wordt vanzelfsprekend moeilijk om na een wisselvallig seizoen bij Olympiakos een mooie transfer naar Engeland te versieren.

Club Brugge?

Mocht Engels na afloop van dit seizoen toch beslissen om terug te keren naar België, dan lijkt Club Brugge een grotere kanshebber om de 23-jarige verdediger in huis te halen. Engels is altijd fan geweest van blauw-zwart en doorliep er de jeugdelftallen. Hij zal echt niet zomaar bij Anderlecht aan de slag gaan.

Bovendien zullen Belgische clubs Engels enkel en alleen over de streep kunnen trekken als ze hem Champions League-voetbal kunnen garanderen. Iets wat Club Brugge als dé titelfavoriet bij uitstek al bijna kan. Was de vermeende interesse van paars-wit een handig middeltje om Club Brugge wakker te maken en de interesse vanuit het Jan Breydelstadion aan te wakkeren? Het zou zomaar kunnen.

Poll: Zou jij Engels graag terugzien bij Club Brugge?

TAGS  I  Engels  I   Club Brugge  I   Anderlecht

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024