"Club moet geen rekening meer houden met Anderlecht"

Vrijdag 06 april 2018 - 11:42   I   door Redactie

De kans is groot dat Club Brugge straks kampioen wordt. De voorsprong van negen punten is comfortabel te noemen. Hans Cornelis ziet al helemaal geen concurrentie meer van Anderlecht. Die mogen geschrapt worden voor de titel, stelt de ex-speler van blauw-zwart.

"Met Anderlecht moeten ze in Brugge inderdaad geen rekening meer houden. Paars-wit straalt geen vertrouwen uit en na de nederlaag van afgelopen weekend zijn ze volledig uitgeteld. Gent zette onder Yves Vanderhaeghe een knappe reeks neer en zal uiteindelijk nog het dichtst komen. Maar Club nog het vuur aan de schenen leggen? Neen", aldus Cornelis.

De Brugse machine draait nochtans toch minder dan een tijdje terug. “In elk seizoen zijn er mindere periodes, maar dan is het belangrijk om toch te winnen. Ook tegen Genk was het niet super, maar om in die slotminuten toch nog die zege over de streep te trekken, dat moet je afdwingen. De overtuigingskracht en winnaarsmentaliteit zijn enorm. Dit is weer het Club Brugge dat de fans willen zien. De ploeg met het strijdershart van weleer.”

Poll: Denkt u dat Anderlecht nog een kansje maakt op de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024