De Bruyne komt met erg verrassende uitspraak over Mourinho vlak voor derby

De Bruyne komt met erg verrassende uitspraak over Mourinho vlak voor derby
Donderdag 05 april 2018 - 23:20   I  

Kevin De Bruyne speelt dit weekend met City tegen stadsrivaal United. Voor De Bruyne een erg bijzondere wedstrijd, want hij kan de titel nu al binnenhalen met The Citizens. Bovendien neemt hij het op tegen Mourinho, de coach die hem amper kansen gaf in Chelsea.

Helemaal in het begin leek Mourinho te geloven in de Rode Duivel en hij mocht de eerste twee wedstrijden ook starten. Daarna verzeilde De Bruyne op de bank en was zijn avontuur bij Chelsea al gedaan. Via omzwervingen in Duitsland bij Werder Bremen en Wolfsburg kreeg hij een nieuwe kans in de Premier League van Manchester City. Die greep hij ook met beide handen.

"Twee keer gepraat met Mourinho"

Een hartelijke relatie had De Bruyne dan ook niet met Mourinho. Dat vertelde hij tegen BBC. Hij heeft zelfs maar twee keer gepraat met de Portugees en dat was eigenlijk gewoon om hem te zeggen dat hij Chelsea wou verlaten. Nu haalt De Bruyne dus zijn grote gelijk.

"Ik ben niet iemand die vaak met de trainer praat. Als de coach met je wilt praten dan zal hij wel bij jou komen. Hij is de coach. Je kan goed overeenkomen met elkaar, maar er moet toch een bepaalde afstand zijn tussen coach en speler. Ik heb eigenlijk maar twee keer gepraat tegen Mourinho. De eerste keer was toen ik aan het begin van de zomer wou vertrekken en de tweede keer was zes maanden later. Dan heb ik gewoon gezegd dat ik de club ging verlaten omdat ik wou voetballen", aldus De Bruyne.

Poll: Zou De Bruyne ook zo schitteren onder Mourinho?

TAGS  I  De Bruyne  I   Manchester City

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024