'Deze Club-speler kan wedstrijd beslissen tegen AA Gent'

'Deze Club-speler kan wedstrijd beslissen tegen AA Gent'
Donderdag 05 april 2018 - 22:29   I  

Club Brugge trekt zondag naar Gent, waar het ongetwijfeld een warme ontvangst zal krijgen van de Oost-Vlamingen. De wedstrijd zal ongetwijfeld spannend worden, want AA Gent maakte wel indruk op het veld van Anderlecht. Ook de flanken speelden een erg sterke wedstrijd.

Ook Franky Van der Elst kijkt uit naar de strijd op de flanken, waar Kalu en Simon Limbombe en Cools zullen tegenkomen. Dat duel wordt eigenlijk een duel in de wedstrijd. Volgens Van der Elst kan daar de wedstrijd dan ook wel beslist worden.

"In principe heb je met Limbombe wél iemand die het de Gentse rechterflank moeilijk kan maken", weet Van der Elst. "Aan de andere kant is Cools minder aanvallend, maar het kan zijn dat Kalu tegenover Limbombe meer zal moeten meeverdedigen. Alles zal er van afhangen hoe goed Gent is. Pozuelo, Trossard en Samatta brachten Club Brugge maandag in de problemen door hoog druk te zetten. De vraag is: wat doet Gent om het Club te bemoeilijken? In de reguliere competitie zette Gent goed druk op Club, toen won het ook met 2-0", aldus Van der Elst.

Poll: Welke ploeg heeft de beste flanken?

TAGS  I  Club Brugge  I   AA Gent

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024