'Vercauteren neemt deze beslissing over zijn toekomst'

'Vercauteren neemt deze beslissing over zijn toekomst'
Woensdag 04 april 2018 - 17:45   I  

Is Frank Vercauteren volgend seizoen nog trainer bij Cercle Brugge of niet? De ervaren oefenmeester leidde 'De Vereniging' tijdens de huidige voetbaljaargang naar de titel in de Proximus League, maar hulde zich nadien in stilzwijgen over zijn eigen toekomst.

Vercauteren heeft een contract tot het einde van het seizoen bij Cercle Brugge en liet tussen de lijnen al optekenen dat hij niet zeker is of hij ook in de Jupiler Pro League trainer van de Bruggelingen zou zijn. Vercauteren zou volgens diverse bronnen niet graag in de veel meer gemediatiseerde eerste klasse A werken.

Bij Cercle Brugge, en ook bij AS Monaco, gaven ze Vercauteren de voorbije weken de tijd om na te denken over zijn toekomst. Eén ding was en is duidelijk: de besturen van beide ploegen willen maar al te graag dat Vercauteren zijn werk bij groen-zwart verderzet.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Vercauteren nu ook effectief goed nieuws voor zijn bazen. De 61-jarige coach zal zo goed als zeker eerstdaags zijn aflopende contract bij Cercle Brugge verlengen. Alle betrokken partijen staan dicht bij een akkoord over een nieuwe verbintenis. En dus zal Vercauteren Cercle Brugge ook in 1A leiden.

Poll: Is Vercauteren de juiste trainer voor Cercle Brugge?

TAGS  I  Vercauteren  I   Cercle Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024