Trossard had de 0-1 aan de voet: "Dat probeerde ik te doen"

Trossard had de 0-1 aan de voet:
Dinsdag 03 april 2018 - 12:20   I  

Racing Genk ging absoluut niet roemloos ten onder gisteren tegen leider Club Brugge. De Limburgers konden de hele wedstrijd hun voet naast die van de thuisploeg zetten, maar scoren lukte niet. Aan de overkant gebeurde dat dan weer wel, waardoor Genk toch met lege handen de bus op moest.

Dé kans voor Racing Genk om op voorsprong te komen kwam van de voet van Leandro Trossard. Nadat die eerst zelf de aanval had opgezet met een leuk opwippertje kon Pozuelo knallen, maar Vermeer ging goed plat. In de rebound viel die plots voor de voeten van Trossard, die zo een open schietkans kreeg. Toch plaatste hij de bal op de voeten van Vermeer.

Na de wedstrijd zinderde de fase dan ook nog wat na bij de jonge speler van Racing Genk.  "Ik moest de bal in de bots nemen en ik probeerde vooral om hem laag te houden. Jammer genoeg was het recht op Vermeer, ik besef dat ik daar beter mee had moeten doen. Voor rust vond ik Club Brugge iets beter, maar na de pauze hebben we hen echt gedomineerd. Een gelijkspel was zeker gerechtvaardigd."

Serieuze aanwinst

Leandro Trossard bewees bij zijn invalbeurt tegen Standard al dat hij een meerwaarde is voor dit Racing Genk en ook gisteren was hij een van de gevaarlijkste spelers op het veld. Toch springt Clement er voorlopig nog voorzichtig mee om, want een wedstrijd van 90 minuten kan hij momenteel nog niet aan. Dat hij in de basis begon gisteren bewijst hoe belangrijk Clement Trossard acht voor Racing Genk.

Poll: Zal Trossard nog van goudwaarde zijn voor Racing Genk tijdens de play-offs?

TAGS  I  RC Genk  I   Club Brugge  I   Trossard

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024