Club-fans halen opgelucht adem: "Leko heeft het begrepen"

Club-fans halen opgelucht adem:
Maandag 02 april 2018 - 17:26   I  

Bij de fans van Club Brugge staan de zenuwen momenteel strak gespannen. Op speeldag 1 van de play-offs krijgt Club Brugge al meteen een uitstekende mogelijkheid om 9 punten voorsprong te nemen op Anderlecht en AA Gent. Daarmee zou het nu al een grote stap zetten richting de titel.

De fans keken dan ook vol spanning uit naar de elf spelers die aan de wedstrijd mochten beginnen de reacties zijn positief. Volgens veel fans is dit de sterkst mogelijke opstelling die Ivan Leko op het veld had kunnen zetten. Op het middenveld krijgt Nakamba de voorkeur op Jordy Clasie. Voorin moeten Wesley en Diaby voor de doelpunten zorgen. Dennis begint dus op de bank. Achterin rekent Leko op het trio Denswil-Mechele-Mitrovic. Limbombe mag na zijn interlandavontuur nog eens proberen knallen op zijn linkerflank.

Nakamba/Clasie

Het is een dilemma waar Leko al een tijdje mee sukkelt, want Nakamba en Clasie hebben allebei hun kwaliteiten. De twee spelers liggen al enkele maanden in balans. Tijdens de eerste helft van het seizoen was Nakamba een onbetwiste titularis, maar na de jaarwisseling moest de Zimbabwaan steeds vaker plaats maken voor zijn Nederlandse concurrent. Leko is een groot bewonderaar van Clasie en is van mening dat de Southampton-huurling de ploeg heel wat kan bijbrengen.

Poll: Wie zou u kiezen op het middenveld?

TAGS  I  Club Brugge  I   RC Genk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024