Birger Verstraete pakt nu al uit met fikse waarschuwing voor Club Brugge

Birger Verstraete pakt nu al uit met fikse waarschuwing voor Club Brugge
Maandag 02 april 2018 - 08:26   I  

Birger Verstraete verliet Club Brugge voor KV Kortrijk, waar Gent hem kwam wegplukken. In de Ghelamco Arena heeft Verstraete zich helemaal ontwikkeld en nu is hij er de aanjager op het middenveld die bovendien ook nog eens zeer goed kan voetballen. Gisteren lag hij met een prima actie aan de basis van de strafschop.

Bij Club Brugge kon hij niet doorbreken, maar nu speelt de 23-jarige middenvelder wél op een hoog niveau. Na de overwinning tegen Anderlecht staat Gent op een tweede plaats en dat was de doelstelling van Vanderhaeghe en co. Toch blijft Verstraete niet te lang stilstaan bij die mooie zege, want hij kijkt al uit naar de ontmoeting met zijn ex-club volgende wedstrijd.

“De focus ligt bij mij al op zondag voor de topper tegen Club Brugge. Natuurlijk gaan we hier nog even van genieten maar we willen vooral onze voetjes op de grond houden. Dat is heel belangrijk momenteel, want de Play-Offs zijn nog lang", aldus Verstraete via de website van AA Gent.

Club Brugge moet vrezen

Ook bij kapitein Nana Asare overheerst dat gevoel. De zege tegen Anderlecht was mooi, maar volgende week wacht met Club Brugge alweer een taaie klant. Als Gent in eigen huis wint kan het de titelstrijd wel helemaal opengooien. De focus ligt nu dus al op volgende week.

“We bekijken de resultaten wedstrijd per wedstrijd. Het zijn allemaal belangrijke matchen dus we kunnen hier niet te lang bij blijven stilstaan. Volgende week zondag spelen we thuis tegen Club Brugge en hopelijk kunnen we doorgaan op ons elan.”

Poll: Zal AA Gent ook tegen Club Brugge winnen?

TAGS  I  AA Gent  I   Club Brugge  I   Verstraete

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024