Anderlecht grijpt meteen in na nederlaag: "Proberen titel te pakken"

Anderlecht grijpt meteen in na nederlaag:
Maandag 02 april 2018 - 07:12   I  

Het werd gisteren niet de gedroomde start van play-off 1 voor Anderlecht. Paars-wit ging met 0-2 de boot in tegen een sterk AA Gent en zakt zo meteen naar plaats 3. De titel lijkt, als Club Brugge straks wint van Racing Genk, ver weg voor Vanhaezebrouck en zijn mannen.

Vanhaezebrouck gaf het gisteren na de wedstrijd ook aan, er ontbreekt momenteel gewoon te veel kwaliteit. "AA Gent speelt hier met een quasi volledig fitte kern. Als wij een fitte kern zouden hebben en zij missen al die sterkhouders, dan zou de uitslag er ook anders uit kunnen zien. Vooral als je moet begint wisselen dan merk je dat je op de naad zit. Je kan je team niet die extra push geven om te winnen", aldus Vanhaezebrouck.

Extra kwaliteit

Anderlecht heeft dus extra kwaliteit nodig. Een speler die een flits heeft, die snelheid aan het spel toevoegt en iemand met scorend vermogen. Markovic mocht gisteren eventjes invallen, maar kon weinig tot niets klaarspelen. Binnen twee weken kan Anderlecht misschien opnieuw rekenen op Henry Onyekuru, want hij is terug in België.

En de Nigeriaanse wervelwind ziet het rooskleurig in. "Ik hoop binnen twee weken al opnieuw mee te spelen. Hopelijk kan ik mijn deel bijdragen aan de ploeg en halen we succes. We moeten proberen de titel te pakken", aldus Onyekuru volgens Vanguard.

Poll: Zal Onyekuru nog belangrijk zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Onyekuru

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024