Vandenbempt: "Hun kern is veel beter dan die van Anderlecht"

Vandenbempt:
Zondag 01 april 2018 - 10:00   I   door Redactie

Volgens Peter Vandenbempt kan het nog een zeer spannende strijd worden om de tweede plaats. De radiocommentator en analist meent dat Anderlecht zeker niet veilig is ten opzichte van AA Gent. De Buffalo's staan ook niet ver achter.

"Als AA Gent weer dicht tegen het niveau kan aankruipen van de periode waarin ze hun remonte hebben ingezet, dan zijn ze een kwaaie klant voor Anderlecht. Club Brugge is buiten bereik voor AA Gent", zegt Vandenbempt aan Sporza.

"Gent speelt tegen Anderlecht, Club Brugge en Standard in de eerste 3 wedstrijden. Duidelijker kan een test niet zijn. Dan weet Gent meteen waar het aan toe is voor de rest van Play-off I. Als AA Gent in die 3 wedstrijden punten goedmaakt, dan zal het vertrouwen groeien en kan Gent ineens wel rare sprongen maken."

Veel mogelijkheden

"In de breedte heeft Gent een veel betere kern dan Anderlecht", merkt Vandenbempt op. "Als iedereen fit is, heeft Vanderhaeghe ongelooflijk veel mogelijkheden. Individueel is Gent kwalitatief niet noodzakelijk beter dan Anderlecht. Maar Gent heeft wel meer mogelijkheden, zeker in het defensieve compartiment."

Poll: Vindt u ook dat Gent een sterkere kern heeft dan Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024