Gillet: "Dit wordt de uitslag in Anderlecht-Gent"

Gillet:
Zondag 01 april 2018 - 09:43   I   door Redactie

Wie is er beter geplaatst dan Guillaume Gillet om de kansen van Anderlecht en AA Gent in te schatten? Beide ploegen staan straks om 18 uur tegenover elkaar. Gillet was in het verleden zowel bij Anderlecht als bij Gent actief. Hij verwacht een zege voor Anderlecht.

“De eerste wedstrijd van play-off 1 is altijd cruciaal, zeker voor de moraal. De druk is groot, zowel Anderlecht als Gent moeten winnen”, zegt Gillet aan HLN.be. “Ik supporter voor Anderlecht, het is mijn favoriete club sinds ik klein was. Maar ik heb nog altijd een sterke band met beide clubs."

"De wedstrijd tussen Anderlecht en Gent is voor mij altijd iets speciaals", vervolgt Gillet. "Het is een wedstrijd tussen twee clubs waar ik van hou. Ik verwacht een open wedstrijd. Mijn pronostiek? 3-2.”

Als is niet Anderlecht de favoriet voor de titel, beseft Gillet. “Club Brugge uiteraard, maar ze hebben de laatste twee wedstrijden zeer lastige tegenstanders (uit op Standard en thuis tegen Gent, nvdr.). Weinig mensen geloven nog in dit Anderlecht, maar ze kunnen zeker nog kampioen worden.”

Poll: Denkt u ook dat Anderlecht zal winnen?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Gillet

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024