Anthuenis: "Ook zij doen nog mee voor de titel"

Anthuenis:
Zondag 01 april 2018 - 07:44   I   door Redactie

Zes clubs nemen deel aan Play-off 1. Toch zijn er maar twee titelkandidaten meer. Dat zegt analist Aimé Anthuenis in De Zondag. Club Brugge heeft een voorsprong van zes punten op eerste achtervolger Anderlecht. De rest is volgens Anthuenis al te ver weg.

"Ik verwacht twee kandidaten voor de titel: Club Brugge, maar ook nog Anderlecht", zegt Anthuenis. "De andere vier ploegen schieten volgens mij tekort, ook al heeft Gent een serieuze inhaalbeweging gemaakt. Maar uiteraard komen ze wel in aanmerking om de twee topfavorieten punten af te snoepen."

"Uiteraard verwacht men in Brussel nu veel van de herboren Teodorczyk. Tegen Gent kijk ik ook uit naar hoe belofte Saelmaekers het ervan af zal brengen als rechtsback. Het zal geen sinecure worden om zijn rechtstreekse tegenstander Simon op te vangen."

"Club Brugge is met een bonus van zes punten de logische favoriet op de titel, maar dan mag het morgen tegen Genk geen punten laten liggen", waarschuwt Anthuenis. "Maar voor eigen volk komt blauw-zwart meestal sterk voor de dag en het kan rekenen op een nagenoeg fitte kern."

Poll: Ziet u Anderlecht nog als titelkandidaat?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard  I   RC Genk  I   AA Gent

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024