Carcela heeft wel érg aparte uitleg voor provocatie tijdens bekerfinale

Carcela heeft wel érg aparte uitleg voor provocatie tijdens bekerfinale
Vrijdag 30 maart 2018 - 19:14   I  

Mehdi Carcela ontpopte zich in amper enkele weken tijd tot één van de belangrijkste spelers bij Standard. De aanvallende middenvelder bewees al meermaals dat hij één van de beste spelers in de Jupiler Pro League kan zijn, maar tijdens de bekerfinale tegen KRC Genk liet de Marokkaan zich in negatieve zin opmerken.

De 28-jarige Carcela werd in de toegevoegde tijd van de eerste verlenging naar de kant gehaald. Bij zijn vervanging had de Standard-speler, die bij het doelpunt van Renaud Emond voor de assist had gezorgd, slechts één doel voor ogen: zoveel mogelijk tijd winnen.

Op een gegeven moment bleef Carcela staan en trakteerde hij zichzelf op die manier op een applausvervanging. Bij Genk vonden ze het maar niets en bovendien werd Carcela door heel wat kijkers op de korrel genomen. Meer zelfs: de actie zou zelfs nog een staartje kunnen krijgen.

Zelf heeft Carcela een wel érg aparte uitleg klaar over de inmiddels beruchte vervanging. “Ik ben verkeerd begrepen. Wegens mijn ongeluk zeven jaar geleden tegen Genk (Carcela werd van het veld getrapt door Mavinga, nvdr.), hoopte ik dat hun supporters ook zouden applaudisseren voor me. Daar wachtte ik op. In plaats daarvan werd ik uitgefloten.”

Verkeerd begrepen, dus. Echt, Mehdi?

Poll: Geloof jij deze uitleg?

TAGS  I  Carcela  I   Standard  I   RC Genk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024