Degryse voorspelt: "Hij wordt topschutter in play-off 1"

Degryse voorspelt:
Vrijdag 30 maart 2018 - 07:42   I  

Play-off 1 gaat vanavond van start en analist Marc Degryse kijkt er alvast naar uit en probeerde in aanloop naar de laatste tien speeldagen van het seizoen eens te voorspellen wie straks topschutter zal worden in play-off 1.

Degryse durft zelfs op de verrassing te spelen: "Teodorczyk. Het is een gok, maar ik zie niet echt iemand anders", verduidelijkt de analist zijn keuze. "Wesley zie ik niet opeens doelpunt na doelpunt maken. Hetzelfde geldt voor Emond. Rezaei zit in een dalletje. Yaremchuk staat soms op de flank. Karelis? Neen, te wisselvallig."

Als het gaat over welke spelers in het tussenseizoen een stap hogerop kunnen zetten, moet Degryse dan weer wat langer nadenken. "Ik zie er toch niet al te veel", zegt de gewezen Rode Duivel. "Iemand als Izquierdo, van wie iedereen vorig jaar wist dat hij klaar was voor een grote competitie, zie ik nu niet. Zeker in de wetenschap dat Izquierdo niet eens basisspeler is bij Brighton."

"Misschien kan Vanaken een stap zetten, maar dan wel op voorwaarde dat hij er tien matchen lang met kop en schouders bovenuit steekt. Moses Simon spreekt van de Premier League, maar overtuigt me niet. Kara hoopt op een transfer? Hij is nooit fit. Limbombe heeft nog een jaar Club nodig ter bevestiging. En is er nog Carcela, maar die heeft het al verschillende keren zonder succes geprobeerd in het buitenland."

Poll: Ben jij het eens met Degryse?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk  I   AA Gent  I   Club Brugge  I   Standard  I   Charleroi  I   RC Genk

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024