Hasi haalt uit naar Anderlecht: "Nog nooit bij een club meegemaakt"

Hasi haalt uit naar Anderlecht:
Donderdag 29 maart 2018 - 08:48   I   door Redactie

Besnik Hasi meent dat Anderlecht nog kampioen kan worden. Dat ondanks het feit dat paars-wit wel een achterstand van zes punten telt op Club Brugge. "In 2014 stonden we 5 punten achter Standard en zelfs acht na de nederlaag op Sclessin op de eerste speeldag van Play-off 1", zegt Hasi.

"We slaagden erin om de boel toch nog om te draaien. De Rouches stortten toen helemaal in. De honger was bij ons weg na twee titels op rij, maar in de play-offs konden we de mentaliteit veranderen", zegt de voormalige trainer van Anderlecht in La Capitale.

"De kern had dit seizoen de kwaliteit om dichter bij Club Brugge te staan", zo stelt Hasi. "De instabiliteit die in Neerpede heerste tijdens de voorbije maanden heeft de groep verzwakt. Een nieuwe voorzitter en drie verrschillende trainers in één seizoen, dat betaal je cash", aldus Hasi.

Deschacht

"Het is ook een grote klap om Onyekuru en Kara te verliezen. Teodorczyk scoorde dan enkele maanden niet meer en Dendoncker moest noodgedwongen achteraan gaan spelen. Op die positie is hij nog een schim van zichzelf. Deschacht zou nog steeds een uitstekende oplossing kunnen zijn achterin. Ik ben bedroefd over wat hem overkomen is."

"Timmy Simons verdient een standbeeld in Brugge, maar Deschacht - die alle records heeft gehaald in het Astridpark, dreigt in de anonimiteit te belanden. Hij verdient dat niet. Hij is niet verantwoordelijk voor alle lekken naar de pers. In Anderlecht zijn er heel veel mensen die informatie geven aan de media. Ik heb dat bij een andere club nog nooit meegemaakt, het is echt verbazingwekkend."

Poll: Wordt er te veel gelekt naar de pers bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Hasi

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024