Teodorczyk valt wellicht naast de boot: "Overtuigde de coach niet"

Teodorczyk valt wellicht naast de boot:
Donderdag 29 maart 2018 - 07:43   I   door Redactie

Polen won dinsdag met 3-2 van Zuid-Korea. In de tweede helft kreeg Lukasz Teodorczyk zijn kans. De aanvaller van Anderlecht, die weer beter in vorm is, kon echter geen indruk maken. Daardoor krijgen zijn WK-kansen een flinke knauw, zo stelt Marcin Zewlakow. De Pool speelde in het verleden nog bij AA Gent en Moeskroen.

"Het was geen makkelijke wedstrijd voor hem", aldus Zewalokow in La Dernière Heure. "Polen had de bal niet en er waren weinig kansen. Slechts twee momenten waren er: een dribbel en een schot, dat is niet genoeg voor Teo. Als je een goeie spits bent, moet je een team zelfs kunnen helpen in moeilijke omstandigheden."

"De concurrent van Teodorczyk, Dawid Kownacki van Sampdoria, was beter tegen Nigeria. Ik keek naar de bondscoach en ik zag dat hij ook had verwacht dat Teo nuttiger zou geweest zijn. Lukasz heeft de bondscoach niet overtuigd."

"De wil is er wel, maar in de nationale ploeg wordt nog wel wat meer gevraagd. Het is niet hetzelfde als bij een club. Bij de nationale ploeg is er ook meer druk. Iedere keer als hij zijn kans krijgt, moet hij zich meteen bewijzen. Hou er ook rekening mee dat dit de laatste wedstrijd was voor de bondscoach zijn selectie zal maken. Wat de coach heeft gezien, zal zeker doorwegen in zijn keuzes."

Poll: Denk jij dat Teo mee naar het WK mag?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024