'Barcelona verrast iedereen met bod op peperdure flop'

'Barcelona verrast iedereen met bod op peperdure flop'
Dinsdag 27 maart 2018 - 15:54   I  

FC Barcelona versterkte zich tijdens de winterse transferperiode met Philippe Coutinho (Liverpool), maar ook komende zomer hoopt de Spaanse topclub zaakjes te doen tijdens de mercato. Bij Barça willen ze hun defensieve compartiment versterken en hebben ze nu een wel érg verrassende speler in het vizier.

Volgens The Mirror staat niemand minder dan… Luke Shaw (Manchester United) op het verlanglijstje van Barcelona. De 22-jarige linksachter kon zich onder trainer José Mourinho nooit opwerpen als een basisspeler en de Portugese oefenmeester uitte al meermaals zijn ongenoegen over de ingesteldheid van Shaw. De Engelsman zou niet meteen een modelprof zijn en dat baart Mourinho zorgen.

Meer zelfs: Shaw is één van de spelers die in het tussenseizoen weg mogen bij Manchester United. De linksachter past niet meer in de plannen van Mourinho, en dat is iets wat als muziek in de oren klinkt bij Barcelona. De Catalaanse topclub is op zoek naar een extra linksachter en zou verrassend genoeg zijn oog laten vallen hebben op Shaw. Barça zou zelfs van plan zijn om een bod uit te brengen.

Nieuwe concurrent voor Jordi Alba

Shaw zou bij Barcelona niet meteen een onbetwiste titularis zijn, maar de Engelsman zou de kans krijgen om de concurrentie aan te gaan met huidig linksachter Jordi Alba. Lucas Digne, back-up op de positie van linksback, zou komende zomer andere oorden willen opzoeken om vaker aan spelen toe te komen.

Hoeveel Shaw zou moeten kosten, is momenteel niet duidelijk. Manchester United haalde de linksachter destijds voor 37,5 miljoen euro weg bij Southampton.

Poll: Zou Shaw bij Barcelona passen?

TAGS  I  Barcelona  I   Manchester United  I   Shaw  I   Jordi Alba  I   Digne

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024