Saulo Decarli heeft erg opvallend nieuws voor fans van Club Brugge

Saulo Decarli heeft erg opvallend nieuws voor fans van Club Brugge
Maandag 26 maart 2018 - 21:41   I  

Saulo Decarli kwam dit seizoen de defensie van Club Brugge versterken. In het begin had hij wat tijd nodig om zich aan te passen en krijg hij vooral kritiek omdat zijn uitverdedigen te wensen overliet. Hij groeide en werd sterker, maar viel toen uit met een zware blessure. Club Brugge anticipeerde ook op een langdurige onbeschikbaarheid van Decarli en haalde Alexander Scholz en Matej Mitrovic naar Jan Breydel.

Decarli zou namelijk niet meer fit geraken en zou de rest van het seizoen moeten volgen vanop de bank.  De 25-jarige Zwitserse centrale verdediger moest een peesoperatie ondergaan en was tot het einde van het seizoen out. Maar de Zwitser heeft nu goed nieuws.

Vandaag begon hij al rustig te lopen en mocht hij eindelijk min of meer terug wat deel uitmaken van de kern van Club Brugge. De Zwitser heeft er duidelijk goede moed uitgeput en deelde een hoopvol bericht via zijn Instagram. "Mij klaar aan het stomen voor play-off 1, #Wearebruges", aldus Decarli. Club Brugge kan dus misschien zelfs nog beroep doen op Decarli tijdens de play-offs.

Moeizaam begin

Decarli kende een moeizaam begin, maar werd nadien sterker. De Zwitser had daar ook een goede verklaring voor. 

"Tot nu toe loopt het goed, maar zoals de coach zegt: we kijken altijd naar de toekomst. Ik voel me beter en beter en ik werk hard. Toen ik in Brugge toekwam had ik een conditionele achterstand", gaf hij aan op de site van club Brugge. "Ik werk iedere week hard om te verbeteren en een goede speler te worden. Ik ben nog niet op mijn top, maar ik werk eraan.”

Poll: Kan Decarli Club nog helpen in play-off 1?

TAGS  I  Club Brugge  I   Decarli

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024