Anderlecht-speler over Carcela: "Hij heeft hier niets te zoeken"

Anderlecht-speler over Carcela:
Maandag 26 maart 2018 - 07:30   I  

Standard haalde verloren zoon Mehdi Carcela in januari opnieuw in huis. Het huurt de aanvallende middenvelder tot het einde van het seizoen van de Griekse topclub Olympiakos en bemachtigde ook een aankoopoptie. Volgens Anderlecht-speler Adrien Trebel hoort Carcela evenwel niet thuis in de Jupiler Pro League.

Trebel geeft in een interview met Het Nieuwsblad toe dat hij zijn gewezen ploegmakker Carcela bewondert, maar tegelijkertijd snapt de Fransman niet wat de Marokkaan in de Belgische competitie komt doen. "Wie ik bewonder? Mehdi Carcela, en dat zeg ik niet omdat hij een vriend is. Ik ben hem nog gaan ­bezoeken bij Benfica en het publiek was gek op hem."

"Mehdi heeft niets te zoeken in België. De competitie is te makkelijk voor hem. Maar zijn familie in Luik, misschien heeft hij daar nood aan", merkt Trebel op. De aanwezigheid van zijn familie en vrienden, was inderdaad een belangrijke factor in de beslissing van Carcela om terug te keren naar Luik.

Het is nog even koffiedikkijken om te zien waar de toekomst van Carcela ligt, maar de dribbelaar heeft alvast aangegeven dat hij niet uitsluit dat hij langer bij Standard blijft. De Luikse club kan Carcela definitief overnemen voor een transfersom van 2,5 miljoen euro.

Poll: Is Carcela te goed voor de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Carcela  I   Standard  I   Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024