'Verheyen knoopt gesprekken aan met deze Belgische club'

'Verheyen knoopt gesprekken aan met deze Belgische club'
Maandag 26 maart 2018 - 06:19   I  

Werkt Gert Verheyen binnenkort in de Jupiler Pro League? Daar ziet het toch steeds meer naar uit. De selectieheer van de nationale U19 is een gewilde trainer en gaf zelf onlangs aan dat hij zich klaar voelt om zijn kans te wagen bij een clubteam.

Volgens Het Nieuwsblad is het nu ook echt het moment voor Verheyen om de stap te zetten. Doordat de nationale U19 afgelopen weekend werd uitgeschakeld in de tweede kwalificatieronde voor het EK in Finland, zit deze campagne er ook meteen op.

Dat opent perspectieven voor Verheyen, die nadrukkelijk in beeld is bij KV Oostende. Nu er met de U19 een nieuwe campagne moet gestart worden, kan Verheyen samen met zijn assistent Franky Van der Elst gesprekken aanknopen met geïnteresseerde clubs.

KV Oostende, dat Verheyen maar wat graag wil aanstellen als trainer, zou over de beste papieren beschikken om de trainer binnen te halen. Sportief directeur Hugo Broos kent Verheyen heel goed en is overtuigd van diens kwaliteiten als trainer. Doordat huidig T1 Adnan Custovic nog tot eind volgend seizoen onder contract ligt, wil KVO pas na afloop van play-off 2 officieel actie ondernemen. 

Poll: Zou Verheyen een goede clubcoach zijn?

TAGS  I  Verheyen  I   KV Oostende  I   Custovic  I   Broos  I   Callant  I   Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024