"Het WK met de Rode Duivels zou een droom zijn voor mij"

Woensdag 21 maart 2018 - 15:40   I   door Redactie

Dedryck Boyata wil er alles aan doen om erbij te zijn voor het WK. De verdediger van Celtic is geen zekerheid in de selectie van bondscoach Roberto Martinez. Bovendien liet hij in de oefenwedstrijd tegen Mexico (3-3) een onzekere indruk na.

"Ik heb nadien veel gepraat met de bondscoach over die partij”, legt Boyata uit in Het Laatste Nieuws. “Hij wees me op positieve punten, maar haalde ook nog elementen aan die beter konden. Ik zal alvast de komende dagen het beste van mezelf geven en Martinez op training tonen wat ik in mijn mars heb. Ik hoop uiteraard op een WK-selectie, maar het is de bondscoach die de eindbeslissing neemt.”

Droom

Boyata kon er op het EK van 2016 al bij zijn, maar een hamstringblessure gooide in extremis nog roet in het eten. "Een heel erg moeilijk moment in mijn loopbaan waar ik liever niet meer aan terugdenk”, geeft hij aan. “Maar ik probeer om die negatieve ervaring nu om te buigen in iets positiefs. Het motiveert me om nu nog harder te werken om in de groep voor Rusland te geraken. Dat zou een droom zijn.”

Poll: Moet Boyata erbij zijn op het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Boyata

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024