'Deze Jupiler Pro League-club gaat vol voor Gert Verheyen als trainer'

'Deze Jupiler Pro League-club gaat vol voor Gert Verheyen als trainer'
Woensdag 21 maart 2018 - 06:15   I  

Gert Verheyen gaf een tijdje geleden te kennen dat hij zich klaar voelt om hoofdtrainer te worden bij een club. Het heeft niet lang geduurd vooraleer de eerste ploeg uit de Jupiler Pro League al staat te springen om met Verheyen in zee te gaan.

Het Nieuwsblad meldt dat KV Oostende beslist heeft om Verheyen te benaderen. Adnan Custovic deed het lang niet onaardig als hoofdtrainer, maar toch hebben ze aan zee beslist om niet langer door te gaan met de Bosniër. Kersvers technisch directeur Hugo Broos zou de positie van Custovic geëvalueerd hebben en beslist hebben om voor een andere trainer te gaan.

Broos, die zelf tonnen ervaring heeft als trainer op het hoogste niveau, zou Verheyen een kans willen geven als clubtrainer. Van een gesprek tussen beide partijen was nog geen sprake, maar Verheyen is ondertussen wel op de hoogte van de interesse. KV Kortrijk klopte al aan bij Verheyen, maar de ex-speler van Club Brugge stuurde De Kerels wandelen.

Custovic naar Kortrijk?

Als Verheyen effectief de nieuwe trainer van Oostende wordt, verhuist zijn huidige assistent Franky Van der Elst mee naar De Versluys Arena. En wat met Custovic? Wel, de Bosniër moet hopen op een nieuw avontuur bij Kortrijk, dat er nog steeds niet uit is met huidige oefenmeeester Glen De Boeck.

 

Poll: Zou Verheyen een goede coach zijn voor KV Oostende?

TAGS  I  Verheyen  I   KV Oostende  I   Custovic  I   Broos  I   Callant  I   Club Brugge  I   KV Kortrijk  I   KV Mechelen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024