Trekt Mbokani transfervrij naar deze Belgische topclub?

Trekt Mbokani transfervrij naar deze Belgische topclub?
Zondag 18 maart 2018 - 23:24   I  

Dieumerci Mbokani staat op dit moment nog op de loonlijst bij de Oekraïense topclub Dinamo Kiev, maar daar komt over enkele maanden verandering in. De Congolese aanvaller is einde contract en zal in het tussenseizoen zo goed als zeker voor een nieuwe uitdaging kiezen.

Tijdens iedere transferperiode wordt de inmiddels 32-jarige Mbokani wel een keer in verband gebracht met een terugkeer naar de Jupiler Pro League. De spits was in het verleden al succesvol bij Standard en Anderlecht en maakte er nooit een geheim van dat hij het zou zien zitten om opnieuw in België te komen voetballen.

Anderlecht dacht dit seizoen al aan een nieuwe samenwerking met Mbokani, terwijl de spits ook kan rekenen op interesse van Royal Antwerp FC. Sterke Luciano D'Onofrio onderhoudt een goed contact met Mbokani en zal hem in het tussenseizoen sowieso eens polsen. Verder is het ook niet uitgesloten dat ploegen als Club Brugge, AA Gent en Standard hun licht zullen opsteken bij de ervaren spits.

Een tijd geleden gaf Mbokani aan dat hij in eerste instantie aan een terugkeer naar Anderlecht denkt. Toen dacht hij niet meteen terug te keren, maar ondertussen is het goed mogelijk dat de Congolees daar anders over denkt. "Vooraleer ik terugkeer naar Anderlecht, de club van mijn hart, zou ik graag nog twee of drie jaar in het buitenland spelen. Dinamo Kiev wil mijn contract verlengen, maar het is goed mogelijk dat ik naar Engeland of Italië ga. We zullen wel zien", liet de spits zich enkele maanden geleden ontvallen tijdens een interview met L'Avenir.

Poll: Zou jij Mbokani graag terug zien in België?

TAGS  I  Mbokani  I   Dinamo Kiev  I   Anderlecht  I   Standard  I   AA Gent  I   Antwerp  I   Club Brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024