Martinez legt uit wat hij van plan is met nieuwkomer Anthony Limbombe

Martinez legt uit wat hij van plan is met nieuwkomer Anthony Limbombe
Vrijdag 16 maart 2018 - 12:38   I  

Een selectie voor de Rode Duivels hing in de lucht, maar vrijdagmiddag haalde Roberto Martinez Anthony Limbombe ook effectief bij de selectie. De bondscoach legde aansluitend ook meteen uit wat hij van plan is met de smaakmaker van Club Brugge.

“Anthony is een hele interessante speler”, opende de bondscoach. “Hij speelt al een heel seizoen op een constant niveau, het resultaat van het goede werk van club en speler. Anthony is een vleugelverdediger met aanvallende dreiging, een profiel dat we nodig hebben bij de nationale ploeg. Door de blessure van Nacer Chadli is er een plaats vacant en Anthony verdient het dan ook om opgeroepen te worden.”

Limbombe moet zich nu bewijzen op training, en op die manier trachten om een selectie voor het WK af te dwingen. “Het wordt interesssant om te zien hoe hij zich in de groep integreert. Het is de laatste kans om sommige spelers aan het werk te zien, vooraleer we in mei een definitieve selectie samenstellen voor het WK.”

Club Brugge in de wolken met nieuwe Rode Duivel

Bij Club Brugge zijn ze alvast in hun nopjes met de selectie voor Limbombe. “Club Brugge heeft een nieuwe Rode Duivel in zijn rangen lopen. Anthony Limbombe werden beloond voor zijn goeie prestaties dit seizoen met een oproeping voor de wedstrijd tegen Saudi-Arabië op 27 maart De Brugse flankspeler speelde nog nooit voor de Rode Duivels, maar kwam wel al uit voor de Belgische jeugdelftallen. We wensen Anthony alvast veel succes toe”, klinkt het op de officiële webstek van blauw-zwart.

Poll: Moet Limbombe spelen tegen Saudi-Arabië?

TAGS  I  Limbombe  I   Club Brugge  I   Rode Duivels  I   Martinez

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024