Na Anderlecht en Club nog een titelkandidaat: "Het kan voor ons"

Na Anderlecht en Club nog een titelkandidaat:
Donderdag 15 maart 2018 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge is de grote titelfavoriet. Blauw-zwart begint met een voorsprong van zes punten aan Play-off 1. Anderlecht geeft de strijd echter nog niet op. Manager Herman Van Holsbeeck liet al weten dat paars-wit ook nog 50 procent kans maakt op de titel. Er zijn daarnaast blijkbaar nog gegadigden.

Ook bij AA Gent dromen ze nog van meer. Misschien moeten we het wel doen zoals in het kampioenenjaar, toen we zegden dat we focusten op de derde plaats. Dat is toen goed uitgedraaid", zegt Brecht Dejaegere in Het Laatste Nieuws. "Ik zeg niet dat we kampioen zullen worden, maar ik heb geleerd dat het in play-offs allemaal kan. Ik besef ook wel dat negen punten heel veel is. Dan moet je in de eerste plaats goed starten en thuis winnen van Brugge.

Champions League

"Het belangrijkste is je thuiswedstrijden winnen, want daar kan je het verschil mee maken", gaat Dejaegere verder. "Als het woord Champions League valt in de kleedkamer, zie je veel ogen fonkelen. Bij mij ook nog altijd. Dat is iets wat je opnieuw wil meemaken. De Champions League trekt aan, je wil bij de eerste twee eindigen. Dat is onze uitdaging, daar willen we naartoe."

"Ik ben er enorm op gebrand om aan de play-offs te beginnen, op mijn positie op het middenveld. Op Anderlecht, tegen mijn ex-trainer, ben ik extra gemotiveerd. Hetzelfde geldt voor de volgende match, thuis tegen Brugge, mijn ex-club. Alle matchen in de play-offs zijn tof, maar dat zijn er voor mij toch twee met een extra cachet. Die wil ik niet missen."

Poll: Denk jij dat Gent nog kans maakt op de titel?

TAGS  I  AA Gent  I   Dejaegere

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024