‘Bolat ruilt Antwerp (verrassend) in voor Belgische topclub’

‘Bolat ruilt Antwerp (verrassend) in voor Belgische topclub’
Woensdag 14 maart 2018 - 17:11   I  

Sinan Bolat is hélemaal terug. De Belgische Turk staat sinds het begin van dit seizoen onder de lat bij Royal Antwerp FC en bewees met zijn uitstekende – en vooral constante – prestaties het ongelijk van vele criticasters. Rest de vraag: blijft Bolat ook volgend seizoen bij Antwerp?

Volgens Het Nieuwsblad droomt de inmiddels 29-jarige Bolat er nog steeds van om écht door te breken bij een Turkse topclub. Het jeugdproduct van KRC Genk was kortstondig aan de slag bij Galatasaray, maar daar moest Bolat zich neerleggen bij het statuut van tweede doelman.

Als Bolat deze zomer niet meteen naar een Turkse topclub kan, zou hij ook openstaan voor een nieuw avontuur bij een Belgische topclub. Het zou dus zomaar kunnen dat Anderlecht, AA Gent, Standard of KRC Genk straks uitpakt met de komst van Bolat. Op een nieuwe samenwerking Club Brugge, waar hij compleet flopte, lijkt Bolat niet te rekenen.

Bolat stond dit seizoen in 29 competitiewedstrijden onder de lat bij Antwerp en hield in totaal al elf keer zijn netten schoon. De doelman ligt nog tot de zomer van 2020 onder contract bij Antwerp.

Poll: Kan Bolat mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Bolat  I   Antwerp  I   RC Genk  I   Club Brugge  I   Standard  I   Anderlecht  I   AA Gent

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024