Mehdi Carcela krijgt erg slecht nieuws te horen

Mehdi Carcela krijgt erg slecht nieuws te horen
Dinsdag 13 maart 2018 - 15:14   I  

Mehdi Carcela is aan een ijzersterke passage bij Standard bezig. De Marokkaan haalde van bij zijn komst met een hoog niveau en krijgt heel veel lof van voetbalkenners. Dit weekend was hij nog van cruciaal belang voor deelname aan Play-Off I. Hij maakte het verschil tegen KV Oostende.

Toch zijn de sterke prestaties niet goed genoeg voor een selectie bij de Marokkaanse nationale ploeg. Die spelen tijdens de break twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Servië en Oezbekistan. Zonder Carcela dus, want bondscoach Hervé Renard heeft de speler van Standard niet opgeroepen voor de interlands.

Voor beide wedstrijden zijn M'bark Boussoufa en Nabil Dirar (ex-Anderlecht en ex-Club Brugge) er wel bij. Boussoufa speelt nu voor Al-Jariza, Dirar speelt bij Fenerbahce. De wedstrijden worden gespeeld op 23 en 27 maart.

Frisse Carcela

Goed nieuws misschien wel voor Standard, want Carcela is toch niet helemaal fit. Zo begon de dribbelaar niet tegen KVO, omdat Carcela maar één helft kon spelen volgens Sa Pinto. Hij had wel maar aan één helft genoeg om KV Oostende te kunnen kloppen.

Aangezien hij nu niet is opgeroepen voor de nationale ploeg kan Carcela dus even rusten. Daardoor zien we binnenkort misschien een frisse Carcela in de Play-Offs, waar Standard bij bekerwinst eigenlijk niets meer te winnen of te verliezen heeft.

Poll: Verdient Carcela een selectie?

TAGS  I  Carcela  I   Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024