Mannaert heeft niet mis te verstane boodschap voor Anderlecht

Mannaert heeft niet mis te verstane boodschap voor Anderlecht
Dinsdag 13 maart 2018 - 06:22   I   door Redactie

Over enkele weken start Play-off 1. Dan kan de titelstrijd helemaal openbarsten. Vraag is of die strijd nog wel spannend kan worden. Anderlecht moet al een kloof van zes punten overbruggen ten opzichte van Club Brugge. Bij blauw-zwart kijkt men dan ook met veel vertrouwen uit naar de play-offs.

"We hebben ons op geen enkel moment weggestopt. Ondanks de twijfels die er waren door de trainerswissel, de verjonging, de nieuwe rol van Simons en het vertrek van Izquierdo. Dus zie ik geen enkele reden om dat nu wel te doen. Integendeel, dat puntenrecord gecombineerd met het attractieve voetbal geeft ons net vertrouwen", klinkt het ambitieus bij CEO Vincent Mannaert

"Net als het feit dat alle topclubs aanwezig zijn in play-off 1. Ik ben het er helemaal niet mee eens dat wij beter af zouden geweest zijn met één of meer 'kleintjes'. Wij hebben de meeste punten behaald in de onderlinge duels tegen de andere topploegen en hebben het beste doelsaldo in die confrontaties. Ik vind het dus net een goede zaak. Voor ons, maar ook voor het voetbal en de toeschouwers."

Anderlecht

Anderlecht zal Club niet kunnen stoppen, zo verzekert Mannaert in Het Laatste Nieuws. "Zij blijven onze voornaamste uitdager, gewoon omdat ze het dichtst bij ons staan. Ook al hebben ze sinds Nieuwjaar maar één punt goedgemaakt, hoewel wij een zwaarder programma hadden met onder meer drie midweekbekermatchen. Niet vergeten ook dat Anderlecht het seizoen is gestart als ieders grote favoriet. Ondertussen hebben we de rollen wel kunnen omdraaien. Wat mij betreft blijft dat zo tot het einde van play-off 1", klinkt het vol overtuiging.

Poll: Geeft Club het nog weg?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Mannaert

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024