Anthuenis: "Zij zijn het grote gevaar voor Club Brugge"

Anthuenis:
Maandag 12 maart 2018 - 18:46   I   door Redactie

Club Brugge begint met een voorsprong van zes punten aan Play-off 1. Dat is aanzienlijk. Toch weigert Aimé Anthuenis al te zeggen dat de titel wellicht voor blauw-zwart is. Anthuenis houdt vooral rekening met Anderlecht, dat de laatste weken weer wat beter in vorm is. De recente 9 op 9 biedt toch perspectieven voor de huidige nummer twee in de play-offs.

"Club is de grote favoriet, en zou tot dusver de enige verdiende kampioen zijn, maar ze zijn er nog lang niet", benadrukt Anthuenis. "Zes punten is veel, maar tegelijk ook niet. Alle topploegen spelen mee, dus wordt het niet evident om overal drie punten te gaan rapen. Club op het niveau van rond Nieuwjaar, daar is niets aan te doen."

Zo eenvoudig wordt het echter niet. "Anderlecht vond zijn vaste kern terug, en kan weer op de vorm van Teo rekenen. Dat wordt dus gevaarlijk voor de Bruggelingen. Ik verwacht nog een grote strijd, waarbij de andere vier ploegen veel punten van elkaar én hier en daar van de twee eerste zullen afpakken", voorspelt Anthuenis in De Zondag.

Poll: Is Anderlecht de voornaamste concurrent van Club Brugge?

TAGS  I  Anthuenis  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   shw

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024