Moet Anderlecht al vrezen voor het ergste? "Dat kan slecht aflopen"

Moet Anderlecht al vrezen voor het ergste?
Zondag 11 maart 2018 - 08:58   I  

RSC Anderlecht staat voor boeiende tijdens. De familie Vanden Stock verkocht zijn aandelen aan Marc Coucke, en de Belgische zakenman moet de Brusselse club naar nieuwe successen leiden. Volgens Sébastien Siani, die bij KV Oostende al samenwerkte met Coucke, kan het nog alle kanten op.

Vandaag (zondag, nvdr.) neemt aftredend voorzitter Roger Vanden Stock afscheid van het Anderlecht-publiek. Daarna is het woord aan Marc Coucke. Achter de schermen is de nieuwe grote baas van paars-wit zich al aan het inwerken, maar pas op lange termijn zal duidelijk worden hoe groot zijn impact op de club kan zijn.

"Het feit dat Marc Coucke Anderlecht kon overnemen, wil zeggen dat de club in hem een garantie op succes ziet", merkt Siani op in La Dernière Heure. "Hij zal Anderlecht wat van zijn gekheid bijbrengen. Het is een gemotiveerd iemand, mét een visie."

Volgens de middenvelder die KV Oostende inruilde voor Antwerp, is het nog afwachten wat het huwelijk tussen Anderlecht en Coucke zal geven. "Het is goed mogelijk dat Coucke dé redder van Anderlecht wordt, maar voor hetzelfde geld pakt het anders uit en werkt het niét en loopt het slecht af."

TAGS  I  Coucke  I   Siani  I   KV Oostende  I   Anderlecht  I   Antwerp

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024