Rapper Damso reageert voor het eerst na mislopen van WK-lied

Rapper Damso reageert voor het eerst na mislopen van WK-lied
Zaterdag 10 maart 2018 - 18:04   I   door Redactie

De Brusselse rapper Damso heeft nu zelf gereageerd op de kritiek die er ontstaan is op hem. Damso raakte in opspraak omwille van vrouwonvriendelijke teksten. Daarom mag hij het WK-lied nu niet meer schrijven van de Belgische voetbalbond. Hij ligt er echter duidelijk zelf niet wakker van.

Damso weigert om zijn verontschuldigingen aan te bieden. "Deze promo is exact wat ik nodig had voor mijn nieuwe album", reageert de rapper ironisch. "Ik weet niet wat zeggen, ik vind geen woorden... dit is ongelooflijk sympathiek", schrijft Damso. "Ik kus jullie innig op de plaats waar het deugd doet. Jullie graag geziene Damso."

Er kwam zelfs kritiek vanuit de politiek op de plaat van Damso. De voetbalbond hield eerst voet bij stuk, maar nadat ook sponsors AB InBev en Proximus begonnen klagen, greep de KBVB uiteindelijk toch in. Het is niet duidelijk of er nu nog een WK-lied zal komen.

Heel wat Rode Duivels zijn grote fan van Damso. Onder meer Michy Batshuayi en Eden Hazard horen hem graag bezig. Gisteren reageerde Vincent Kompany al gelijkaardig zoals Damso op de hele heisa. "De chef marketing van Damso werkt bij de bond, da’s duidelijk #geniaal”, tweette hij ook al ironisch.

Poll: Ben jij blij dat hij het WK-lied niet zingt?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Damso  I   shw

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024