Real in shock: Neymar terug naar Barcelona?

Real in shock: Neymar terug naar Barcelona?
Vrijdag 09 maart 2018 - 13:00   I   door Redactie

Er is in de Spaanse pers heel veel te doen rond Neymar. De Braziliaan staat in de belangstelling van Real Madrid. Er is volgens andere bronnen echter nog een andere kaper op de kust. Het beloven nog spannende maanden te worden. Neymar lijkt bij Paris Saint-Germain in ieder geval niet heel gelukkig te zijn.

De spanningen tussen Neymar en de club lopen bij momenten hoog op. Daarom zou er wel eens snel een einde kunnen komen aan de samenwerking. PSG haalde Neymar in de zomer voor 222 miljoen euro weg bij Barcelona. Er was toen heel wat te doen rond de transfer en vooral rond de hoge transfersom. PSG betaalde gewoon de opstapclausule in het contract van Neymar.

400 miljoen

De Braziliaan lijkt nu echter spijt te hebben van zijn transfer. Real Madrid wil hem graag terug naar Spanje halen. Volgens Manu Sainz, een bekende Spaanse journalist, hebben vertegenwoordigers van Real al rond de tafel gezeten met de vader van Neymar, die ook zijn zaakwaarnemer is. De Spaanse topclub zou bereid zijn om 400 miljoen euro neer te tellen voor hem.

Er zijn echter nog ander kapers op de kust. Volgens El Mundo Deportivo zou Barcelona Neymar terug willen halen. Ook dat zou een optie zijn. Neymar kent Camp Nou uiteraard zeer goed en hij is nog steeds goed bevriend met onder meer Lionel Messi. Zowel voor Real als Barça geldt dat een transfer ten vroegste pas mogelijk zou zijn in 2019. Momenteel staat Neymar geblesseerd aan de kant. Hij mist mogelijk zelfs het WK;

Poll: Hoop jij dat Neymar terugkeert naar Barcelona?

TAGS  I  Neymar  I   Barcelona  I   Real Madrid  I   PSG  I   shw

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024