"Antwerp-fans zijn voorbeeldsupporters voor de andere clubs”

Donderdag 08 maart 2018 - 21:34   I  

Antwerp weet zondag of het met de zes beste ploegen van het seizoen mag verder spelen of dat het tevreden moet zijn met Play-Off II. Na lange afwezigheid ging het eerste seizoen van Antwerp toch niet onopgemerkt voorbij. Antwerp bleek een aanwinst voor eerste klasse. Vooral de beleving op en naast het veld was uitzonderlijk.

Op de website van Antwerp blikt Luciano D'Onofrio eens terug op het seizoen tot nu toe. Hij is zeer tevreden over het parcours van zijn ploeg en zelfs als Antwerp Play-Off I niet haalt, kan hij toch nog steeds spreken van een geslaagd seizoen.

“Kijk, alles wat we tot nu toe hebben gepresteerd is onverwacht, onverhoopt zelfs. We spelen tot de laatste speeldag van de reguliere competitie mee voor Play-Off 1. Dat had niemand durven dromen, dus we moeten daar ook gelukkig mee zijn. Ik ben daar gelukkig mee. Het zou fantastisch zijn om zondag mooi af te sluiten. En deelnemen aan Play-Off 1 zou een uitzonderlijk knappe prestatie zijn. Maar ik wil toch benadrukken dat wanneer het niet zou lukken, het nog steeds een fantastisch seizoen geweest is", aldus D'Onofrio.

Speciale fans

Ook over de fans van Antwerp is al veel gezegd en geschreven. Voor sfeer zorgen ze absoluut, al spelen ze soms wat met de grenzen van het toelaatbare. Toch kan niemand ontkennen dat de fans een absolute twaalde man zijn voor de ploeg. 

D'Onofrio wil dan ook de fans al bedankt voor de onvoorwaardelijke steun. Andere clubs zouden trots zijn op zo een fans. Ik ben blij voor de supporters, want zij waren ook uitzonderlijk. Sterker nog: het zijn voorbeeldsupporters voor de andere clubs.”

Poll: Zijn de Antwerp-fans een voorbeeld voor andere clubs?

TAGS  I  Antwerp  I   Club Brugge  I   Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024