Neymar doet opmerkelijke uitspraken na CL-uitschakeling PSG

Neymar doet opmerkelijke uitspraken na CL-uitschakeling PSG
Woensdag 07 maart 2018 - 12:06   I  

De droom is uiteengespat: Paris Saint-Germain zal ook dit seizoen de Champions League niet winnen. Na een 3-1-nederlaag op het veld van Real Madrid, verloren de Fransen ook de return in eigen huis (1-2). Absolute vedette Neymar, out tot het einde van het seizoen, moest het met lede ogen aanzien.

Toch kwam de Braziliaanse aanvaller na afloop van PSG-Real Madrid met een hoopgevende boodschap naar buiten. “De nederlaag en de uitschakeling maken me triest, maar ik ben nog veel triester omdat ik niet op het veld kon staan om mijn ploegmakkers te helpen”, aldus Neymar via Instagram.

Ondanks het feit dat PSG op sommige momenten van het kastje naar de muur werd gespeeld en er absoluut niet aan te pas kwam tegen een veel gretiger en uitgekookter Real Madrid, zag Neymar goede zaken. “Ik ben trots dat iedereen er vol voor gegaan is. Gefeliciteerd, jongens. Allez Paris”, klinkt het ietwat vreemd aan het einde van de boodschap.

Franse treble

Nu de uitschakeling in de Champions League een feit is, moet PSG zich opnieuw op het Franse eremetaal focussen. De titel in de Ligue 1 is binnen handbereik, terwijl PSG in de halve finales van de Coupe de France staat en eind deze maand de finale van de Franse Ligabeker betwist tegen AS Monaco.

Poll: Kan PSG volgend seizoen de Champions League winnen?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   Real Madrid

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024