Is deze vreemde actie van Ronaldo jou opgevallen tijdens PSG-Real? (Video)

Is deze vreemde actie van Ronaldo jou opgevallen tijdens PSG-Real? (Video)
Woensdag 07 maart 2018 - 11:08   I  

Real Madrid plaatste zich dinsdagavond zonder al te veel moeite voor de kwartfinales van de Champions League. Nadat de ploeg van Zinédine Zidane de heenwedstrijd met 3-1 won, volgde in Parijs een 1-2-overwinning. Cristiano Ronaldo stond voor de achtste opeenvolgende CL-wedstrijd aan het kanon, maar liet zich ook in negatieve zin opmerken.

Zo had de wedstrijd van de Portugees er na een goed kwartier al op kunnen zitten. Na een duel met Dani Alves kreeg Ronaldo de fout tegen. Alves wilde de vrije trap snel nemen en toen de Braziliaan zich omdraaide probeerde Ronaldo hem vreemd genoeg een schop te verkopen. CR7 miste zijn doel, maar de actie is natuurlijk allesbehalve proper.

De scheidsrechter merkte de natrappende beweging van Ronaldo niet op en liet het spel gewoon doorgaan. Jammer voor Paris Saint-Germain, dat na de pauze een doelpunt slikte van... jawel, Cristiano Ronaldo.

Op recordjacht

Dé vedette van Real Madrid vond al voor de achtste wedstrijd op rij in deze Champions League-campagne - dat wil dus zeggen dat hij in iédere wedstrijd scoorde, de weg naar de touwen. Ronaldo's teller staat tijdens deze campagne op 12 doelpunten in 8 wedstrijden. Het is niet uitgesloten dat de Portugees dit seizoen het record - dat staat toevallig ook op zijn naam - van 17 doelpunten in één campagne verbreekt.

Poll: Had Ronaldo hier rood moeten krijgen?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   PSG

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024