Scheidsrechters voor cruciale laatste speeldag reguliere competitie bekend

Scheidsrechters voor cruciale laatste speeldag reguliere competitie bekend
Dinsdag 06 maart 2018 - 16:35   I  

Dit weekend staat de laatste speeldag van de reguliere competitie op het programma en die belooft extreem spannend te worden. De laatste tickets voor Play-Off I worden uitgedeeld en ook, jammer genoeg, zullen we weten wie de rode lantaarn zal meedragen richting 1B. Voor KV Mechelen en Eupen kan het weleens de belangrijkste wedstrijd uit de recente geschiedenis van de clubs worden.

De druk op de scheidsrechters zal wellicht nog groter zijn dan vorig weekend al het geval was. Na de speeldag was er dan ook heel wat te doen rond enkele (cruciale) foute beslissingen van de scheidsrechters. Dit weekend zal het daar hopelijk niet over hoeven te gaan en fluiten de refs een foutloze partij.

Normaal gezien krijgen de ploegen onderin het klassement weinig aandacht, maar deze keer zal net de meeste aandacht naar Eupen en KV Mechelen gaan. Het wordt dan ook een memorabele wedstrijd voor zowel Lardot (Eupen-Moeskroen) als Van Driessche (KV Mechelen - Waasland-Beveren). Beide heren moeten de degradatieduels (mét videoref) in goede banen leiden.

Strijd om Play-Off I

Ook de strijd om Play-Off I belooft weer spannend te worden. RC Genk is zo goed als zeker van deelname aan Play-Off I. Voor plek zes zal het gaan tussen Standard, Antwerp en KV Kortrijk. Al wacht er Racing Genk met AA Gent wel nog een topwedstrijd, die gefloten zal worden door Bart Vertenten.

Laforge krijgt de leiding van het bezoek van Antwerp bij Anderlecht, Verboomen fluit KV Kortrijk-Charleroi en Smet moet de pittige partij tussen KV Oostende en Standard leiden. Lambrechts, die de beruchte rode kaart voor Cavanda niet gaf, fluit STVV-Club Brugge.

Poll: Hebt u vertrouwen in de arbitrage voor dit weekend?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard  I   KV Oostende  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   KV Mechelen  I   Eupen

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024