Fans PSG gaan wel heel ver om spelers Real Madrid te irriteren (Video)

Fans PSG gaan wel heel ver om spelers Real Madrid te irriteren (Video)
Dinsdag 06 maart 2018 - 15:33   I  

Vanavond staat de topper tussen PSG en Real Madrid op het programma. Real Madrid komt in Parijs een 3-1 voorsprong uit de heenwedstrijd verdedigen in het Parc des Princes. Voor PSG is het alvast een ontzettend belangrijke wedstrijd, want zowat iedereen bij PSG wil de beker met de grote oren in de lucht kunnen steken op het einde van het seizoen. De fans dromen er alvast van.

En dat de fans wel heel ver gaan om die prijs binnen te halen werd deze nacht op een kwalijke manier duidelijk. Enkele 'fans' van PSG hadden er niet beter op gevonden om de spelers van Real wakker te maken om 1u30 's nachts door heel wat kabaal te maken voor het hotel van de Madrilenen.

Op de beelden is ook te zien dat de politie moest ingrijpen. Of dit invloed zal hebben op de wedstrijd is nog maar de vraag. Fijn is het zeker niet, want de nachtrust van de spelers van Real zal alvast verstoord zijn geweest. Sportief is het langs de zijde van de PSG-fans dan weer helemaal niet. Worden de fans vanavond getrakteerd op wat karma?

Poll: Hoort dit erbij of gaat dit te ver?

TAGS  I  Real Madrid  I   PSG  I   Video

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024