Sinan Bolat waarschuwt Anderlecht nu al

Sinan Bolat waarschuwt Anderlecht nu al
Maandag 05 maart 2018 - 18:11   I   door Redactie

Antwerp heeft het lot niet meer in eigen handen. De Great Old moet hopen dat Standard een misstap begaat en zelf beter doen op Anderlecht. Paars-wit is net weer aan een betere reeks bezig met 6 op 6. Toch schrikt Bolat dat niet af. Hij gelooft in een zege van de Great Old op Anderlecht.

Geloof

“Alles kan nog, al moeten we nu wel naar Anderlecht. Na het verlies in Genk waren er heel wat twijfels in de media, maar tegen Eupen hebben we getoond dat we er nog steeds staan als ploeg", aldus Bolat in Gazet van Antwerpen. "De mentaliteit is nog steeds goed. We doen tot op de laatste speeldag mee voor Play-off 1. Al hadden we het al veel eerder moeten afmaken. Maar het geloof is er nog steeds. We hebben dit seizoen nog andere grote ploegen pijn kunnen doen.”

Antwerp versloeg Eupen met 2-0. Voor de Great Old was dat nog eens een flinke opsteker. Ook voor Bolat, die de nul kon houden. “Een clean sheet doet altijd deugd, zeker als die een thuiszege oplevert. Het was ook de eerste in 2018. Ik ga niet zweven, want ik weet hoe snel het kan keren, dat heb ik zelf al meegemaakt. Maar elf keer de nul houden, dat is uiteraard heel mooi.”

Standard naar Oostende

"Hopelijk kunnen we dit herhalen op het veld van Anderlecht", reageert ploegmaat Alexander Corryn. "Alles kan nog, zeker omdat Standard nog tegen Oostende moet spelen. Het zal erg spannend worden. We kunnen alleen maar hopen dat het goed komt. Onze kansen op Play-off 1? Moeilijk te zeggen. We moeten hopen op een misstap van anderen, net als vorig seizoen. En zelf onze job doen.”

Poll: Wint Antwerp op Anderlecht?

TAGS  I  Antwerp  I   Anderlecht  I   Bolat

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024