En dan doet Laurent Ciman plots dit bij zijn nieuwe club (Video)

En dan doet Laurent Ciman plots dit bij zijn nieuwe club (Video)
Maandag 05 maart 2018 - 11:07   I  

Hoe zou het nog zijn met Laurent Ciman? De Rode Duivel moest noodgedwongen en tegen zijn zin het Canadese Montreal Impact verlaten om te gaan voetballen voor een volledig nieuwe ploeg in de MLS, namelijk Los Angeles FC. De Rode Duivel heeft er even aan moeten wennen, maar lijkt er nu toch gelukkig te zijn. Voetballend begon het alvast goed.

Los Angeles FC heeft namelijk haar eerste wedstrijd in de MLS gewonnen. Het versloeg Seattle Sounders FC met 0-1, na een doelpunt van de Uruguayaan Diego Rossi. Ook Ciman deed meer dan zijn werk, want zo hield hij de thuisploeg van de gelijkmaker met onderstaande heroïsche tackle.

“Ik voel frustratie, haat, walging”

Nochtans was Ciman in het begin allerminst opgezet met zijn noodgedwongen transfer. De Rode Duivel koos destijds speciaal voor Montréal, omdat zijn autistische dochtertje daar de beste zorgen kreeg. Via een vreemde ruildeal kwam hij nu dus bij de nieuwe club terecht.

Daar hielp hij nu alvast geschiedenis schrijven, want als kapitein heeft hij mee voor de allereerste overwinning gezorgd van Los Angeles FC. Bij de eigenaars vinden we trouwens enkele bekende namen terug, want zo zijn Vincent Tan, Will Ferrell (acteur) en zelfs Magic Johnson (mede-)eigenaar van de club.

Heroïsche tackle

Poll: Keert Ciman nog terug naar België?

TAGS  I  Ciman  I   Los Angeles FC  I   Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024