Lukaku: "We gaan niet rond de pot draaien over Coucke"

Lukaku:
Zondag 04 maart 2018 - 21:57   I  

Marc Coucke is de nieuwe voorzitter van Anderlecht en moet de club terug naar een hoger niveau brengen. Romelu Lukaku gaf voor Stadion zijn mening over de nieuwe voorzitter van Anderlecht. Lukaku ziet alvast dat er een goed huwelijk in de maak is, want volgens hem zijn Coucke en Anderlecht voor elkaar gemaakt.

Gilles De Bilde trok voor Stadion naar het huis van Lukaku in Manchester. Daar nam de Rode Duivel uitgebreid de tijd om het te hebben over de Rode Duivels en over zijn eigen prestaties. Lukaku zal Anderlecht nooit vergeten, dus ook over de nieuwe voorzitter heeft hij een duidelijke mening.

"Coucke is een goede zakenman"

Lukaku kent Marc Coucke wel een beetje. Zijn broer, Jordan, speelde een tijdje voor het KV Oostende van Coucke. Lukaku weet dan ook wat voor man Marc Coucke en volgens hem heeft Anderlecht iemand met zijn profiel nodig.

"We gaan niet rond de pot draaien. Coucke is een goede zakenman. Met een goed plan en hij weet wat hij moet doen. Als je ziet wat hij met KV Oostende en wat hij ook heeft, hij wil de beste zijn. En Anderlecht wil ook de beste zijn, dus ze passen bij elkaar", aldus Lukaku.

Eigen jeugd eerst

Lukaku stroomde zelf door vanuit de jeugd van Anderlecht, maakte RSCA mee kampioen en kon dan een prachtige transfer versieren naar Chelsea. Hij bracht dan ook heel wat geld in het laatje voor Anderlecht en beseft dat Anderlecht daarmee groot geworden is.

Volgens hem zal Coucke die weg verder bewandelen, want voor Coucke is dat financiëel de moeite waard. "Hij gaat ook jonge spelers een kans geven, want hij ziet daar potentieel in. Hij kan die doorverkopen. Dus alles waar Anderlecht voor staat, daar staat Coucke ook voor. Het komt wel goed tussen die twee", aldus Lukaku.

Poll: Zal het klikken tussen Coucke en Anderlecht?

TAGS  I  Lukaku  I   Anderlecht  I   Coucke

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024