Gerkens kijkt met open mond naar Anderlecht-speler: "Uitstekend"

Gerkens kijkt met open mond naar Anderlecht-speler:
Zondag 04 maart 2018 - 11:49   I  

RSC Anderlecht boekte zaterdagavond zijn tweede opeenvolgende overwinning in de Jupiler Pro League. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck begint, met de play-offs voor de deur, plots beter te draaien. Pieter Gerkens ziet het graag gebeuren, en is ook uitermate te spreken over de winteraanwinsten van paars-wit.

“Onze eerste helft was goed. We hebben goed gespeeld en gecombineerd”, aldus Gerkens in La Dernière Heure. “Al was het nu ook weer niet onze beste helft van het seizoen. Die speelden we tegen Bayern München. En ook de tweede helft van onze thuiswedstrijd tegen Club Brugge was goed.”

Uitstekende Morioka

Het aanvallende compartiment draait stilaan op volle toeren, en dat is ook Gerkens opgevallen. “Ja, dat klopt”, klinkt het bevestigend bij de middenvelder. “Teodorczyk is terug van weggeweest, Saief is een echte krijger en Morioka is een uitstekende speler. Het is echt gemakkelijk om met iemand als hem samen te spelen”, strooit Gerkens met lof naar zijn Japanse ploegmakker.

Momenteel volgt Anderlecht op twaalf punten van leider Club Brugge. In play-off 1 worden de punten gehalveerd, en plots is paars-wit dan opnieuw titelkandidaat. al wil Gerkens dat niet met zoveel woorden gezegd hebben. “We moeten niet te veel aan de titel denken. Maar in de play-offs kan alles. De huidige top zes zit vol met sterke ploegen en iedereen kan iedereen verslaan. Het worden alleszins interessante play-offs”, lacht de Limburger nog tot slot.

Poll: Ben jij onder de indruk van Morioka?

TAGS  I  Gerkens  I   Anderlecht  I   Morioka  I   Saief  I   Teodorczyk  I   Zulte Waregem

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024