Operatie Neymar geslaagd, lange revalidatie wacht nu

Operatie Neymar geslaagd, lange revalidatie wacht nu
Zaterdag 03 maart 2018 - 18:14   I  

Het was een belangrijke dag vandaag voor Neymar. De Braziliaan moest onder het mes in zijn thuisland. Bondsarts Rodrigo Lasmar moest de operatie in goede banen leiden. Zijn moeder, Nadine Goncalves Da Silva, was er ook bij in het ziekenhuis. De operatie is alvast goed verlopen.

Bondsarts Rodrigo Lasmar heeft in het ziekenhuis van Belo Horizonte een schroef aangebracht in de rechtervoet van zijn landgenoot. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Nu de operatie succesvol verlopen is mag hij meteen beginnen aan de revalidatie. Dat zal gebeuren onder leiding van een fysiotherapeut van PSG.

Er blijft voorlopig nog wat onduidelijkheid over de precieze duur van de revalidatie. Volgens de manager en vader van Neymar zou hij binnen een 6-tal weken al terug kunnen zijn, maar Lasmar denkt dat het WK van de Braziliaan mogelijk in het gevaar komt.

Laatste wedstrijd voor PSG

De kans is echter groot dat Neymar niet meer in actie zal komen voor PSG dit seizoen. In de Ligue 1 heeft PSG de schaapjes al op het droge, maar in de Champions League wordt het lastig voor de Franse topclub. Al kan het momenteel wel rekenen op Angel Di Maria. Met het uitvallen van Neymar krijgt hij nu volop zijn kans en die grijpt de Argentijn met beide handen. Vandaag scoorde hij alweer. Deze keer tegen Troyes.

Heisa rond operatie

Volgens het Spaanse Sport wilde Neymar geen risico nemen en voor de veilige oplossing gaan. Dat is een operatie en dan een onbeschikbaarheid van twee à drie maanden. De Fransen waren het daar echter niet mee eens. Volgens L'Equipe zou Neymar op de eis van PSG om toch niet onder het mes te gaan, gezegd hebben: "Dan vertrek ik naar Real Madrid, jullie zien mij hier nooit meer terug."

Poll: Zal Neymar nog schitteren op het WK?

TAGS  I  Neymar  I   PSG

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024