AA Gent neemt opvallende naam mee naar Spanje

AA Gent neemt opvallende naam mee naar Spanje
Zaterdag 03 maart 2018 - 15:58   I  

AA Gent heeft onder Vanderhaeghe een sterke reeks neergezet. Duidelijkheid heeft AA Gent duidelijk terug op de rails gekregen. Het basiselftal van Vanderhaeghe kreeg stilaan maar zeker vorm en straalt nu ook vertrouwen uit. Toch is er steeds ruimte voor verbetering.

Zo sukkelde AA Gent dit seizoen wel met een pak blessures. En dan was er nog Foket, die na de problemen aan zijn hart traag maar gestaag terug in de ploeg kwam. Vanderhaeghe heeft met de terugkeer van Asare en Simon alvast voldoende keuze.

Vanderhaeghe neemt trouwens Neto mee op stage. Dat weet Het Laatste Nieuws.  "Neto traint na zijn operatie weer op het veld en voelt zich beter dan vóór de ingreep", aldus Vanderhaeghe. De Braziliaan reist mee met de groep naar het Spaanse Campoamor.

Gemiste toptransfer

Neto zag zijn droomtransfer naar de Premier League afpsringen door de problemen aan zijn knie. In Het Laatste Nieuws had Neto het een tijdje geleden nog over die gemiste transfer. Daarin liet hij trouwens ook optekenen dat hij zijn droomtransfer nog niet heeft opgeborgen.

"AA Gent wilde me ­eigenlijk houden, maar Brighton drong aan. En ik zag mijn droom aankloppen: de Premier League. Het ergste was dat ik wist dat het niet zou lukken. Ik speelde immers al een tijdlang aan 90 procent. Brighton wist dat ik aan de knie geopereerd was, we waren er open en eerlijk over, maar ze waren fel geïnteresseerd", zo vertelde Neto

Voorzichtig met Dejaegere

Tegen KV Oostende zal Vanderhaeghe wellicht geen beroep doen op Dejaegere. Bij een tiende tegen KV Oostende zou Dejaegere de eerste speeldag van play-off 1 missen. De kans is dan ook klein dat de middenvelder volgende week in Genk wél zal spelen. Naast Dejaegere riskeren ook Gigot en Yaremchuk een schorsing. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Zien we Neto nog aan het werk in de Play-Offs?

TAGS  I  AA Gent  I   Neto

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024