Grote ruzie tussen Neymar en PSG: "Ik ga naar Real"

Grote ruzie tussen Neymar en PSG:
Zaterdag 03 maart 2018 - 13:41   I   door Redactie

Het gaat opnieuw helemaal fout tussen Neymar en Paris Saint-Germain. De Braziliaanse sterspeler staat momenteel geblesseerd aan de kant. Hij mist wellicht de rest van het seizoen met PSG en is twijfelachtig voor het WK in Rusland. Neymar brak een middenvoetsbeentje in de wedstrijd tegen Marseille vorig weekend.

PSG wilde hem echter toch nog klaarstomen voor de topper in de Champions League van komende dinsdag tegen Real Madrid. Voor PSG is dat de belangrijkste wedstrijd van het seizoen en er moet een 3-1-achterstand worden opgehaald. Neymar had dan ook heel goed van pas gekomen. Door hem klaar te stomen zou het WK zeker in gevaar komen. Toen de aanvaller het plan hoorde, zou hij woest geworden zijn.

"Dan vertrek ik"

Volgens het Spaanse Sport wilde Neymar geen risico nemen en voor de veilige oplossing gaan. Dat is een operatie en dan een onbeschikbaarheid van twee à drie maanden. De Fransen waren het daar echter niet mee eens. Volgens L'Equipe zou Neymar op de eis van PSG om toch niet onder het mes te gaan, gezegd hebben: "Dan vertrek ik naar Real Madrid, jullie zien mij hier nooit meer terug."

PSG is dan uiteindelijk toch geplooid en akkoord gegaan met de operatie voor Neymar. Alleen lijkt de situatie nu helemaal ontspoord. Het wordt moeilijk voor beide partijen om die brokken nog te kunnen lijmen.

Poll: Komt het nog goed tussen PSG en Neymar?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   Real Madrid  I   shw

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024