Ronaldo gaat met wel érg speciale schoenen spelen tegen PSG

Ronaldo gaat met wel érg speciale schoenen spelen tegen PSG
Vrijdag 02 maart 2018 - 22:55   I  

Komende dinsdag staat in 1/8ste finales van de Champions League de terugwedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid op het menu. PSG begint met een 3-1-achterstand aan de return en moet op de koop toe ook nog eens vedette Neymar missen. Aan de overzijde staat dan weer een Cristiano Ronaldo die er ontzettend veel zin in heeft.

Ronaldo begon aarzelend aan het seizoen en scoorde allesbehalve veel. Nu nu het stilaan om de knikkers gaat, lijkt de Portugese aanvaller van Real Madrid naar zijn beste niveau toe te groeien. De voorbije weken vond CR7 steeds vaker de weg naar doel en in de Champions League staat zijn teller ondanks een 'tegenvallend' seizoen toch maar mooi op elf doelpunten in... zeven wedstrijden. Not bad. Not bad at all.

Komende dinsdag wil Ronaldo met Real de volgende horde op weg naar een eventuele derde eindzege op rij in het kampioenenbal nemen. De 33-jarige aanvaller heeft er zin in en zal voor de gelegenheid zelfs met wel érg speciale schoenen aan de aftrap verschijnen.

Zo lekte uit dat Ronaldo van zijn sponsor Nike een gloednieuw paar voetbalschoenen cadeau kreeg. Het gaat om de 'Nike Mercurial Superfly 360 x Kim Jones'. De schoenen zijn fel oranje en werden afgewerkt met een speciale cheetah-print. Alles samen zorgt het voor opvallende schoenen. Als Ronaldo dinsdag niet opvalt met een goede prestatie, zal het sowieso wel lukken met zijn schoenen.

Wat vind jij van de schoenen? Laat het ons weten in de reacties!

Poll: Vind jij dit mooie schoenen?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   PSG  I   Nike

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024