Fans geven bestuur gouden tip: "Haal hém volgende zomer naar Club Brugge!"

Fans geven bestuur gouden tip:
Vrijdag 02 maart 2018 - 22:35   I  

Anthony Limbombe zette vrijdag zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst bij Club Brugge. Het contract van de vleugelspeler loopt nu door tot de zomer van 2021. De supporters van blauw-zwart zagen het héél graag gebeuren.

Bij de aanhang van Club Brugge was de algemene teneur ontzettend positief. Zij zijn in de wolken dat hun club erin slaagde om één van dé revelaties van deze jaargang langer aan zich te binden. Het nieuws werd dan ook goed onthaald. "Hij is een topper. De revelatie van het seizoen", klonk het onder meer.

"Dit is geweldig nieuws. Hij is nu al goed, maar heeft nog steeds een grote groeimarge", schreef een andere supporter van blauw-zwart dan weer. "Hij is onze meest waardevolle speler op de transfermarkt", merkte nog een andere fan op.

Stallone

Maar enkele andere supporters gaven Vincent Mannaert en co ook een gouden tip. Volgens hen moet Club Brugge na afloop van dit seizoen achter Stallone Limbombe, de oudere broer van Anthony aangaan. Stallone staat onder contract bij Antwerp en lijkt qua profiel goed op Anthony. De 26-jarige Stallone is net ietsje breder en gespierder dan zijn jongere broer van bij Club Brugge, maar kan net als Anthony ook de flank afdweilen.

"Stallone moet ook naar Club Brugge komen!", "Het is goed dat Anthony blijft, maar dat ze nu ook maar zijn broer naar Club halen" en "Pols Stallone ook al eens, Club Brugge. Dat is ook ne goeie", klonk het onder meer op de sociale media. Benieuwd hoe ze er bij Club Brugge over denken.

Poll: Moet Club Brugge Stallone Limbombe in huis halen?

TAGS  I  Limbombe  I   Club Brugge  I   Antwerp

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024