'Dan volgt het ontslag van Van Holsbeeck bij Anderlecht

'Dan volgt het ontslag van Van Holsbeeck bij Anderlecht
Vrijdag 02 maart 2018 - 19:00   I   door Redactie

Marc Coucke heeft de daad bij het woord gevoegd. De nieuwe voorzitter van Anderlecht heeft een gesprek gehad met manager Herman Van Holsbeeck. Coucke had al aangekondigd dat dat gesprek er zou komen. Ook Van Holsbeeck was daarop aan het wachten. Het Laatste Nieuws weet dat Coucke rond 15 uur arriveerde op Neerpede.

Twijfelachtige toekomst

Meteen ging Coucke in dialoog met Van Holsbeeck, de huidige manager van Anderlecht. Het onderhoud duurde tot in de vooravond. Wat er precies gezegd is, is niet bekend. De kans is uiteraard zeer groot dat het over de toekomst van Van Holsbeeck ging. Die hangt immers aan een zijden draadje.

Coucke heeft alles voorbereid voor de komst van Luc Devroe als de nieuwe sportief directeur. Voor Van Holsbeeck lijkt er dan geen plaats meer te zijn. Bovendien eisen ook de Anderlecht-fans de kop van de huidige manager. Coucke lijkt mee te gaan in dat verhaal. De nieuwe sterke man haalde onrechtstreeks al zwaar uit naar Van Holsbeeck.

Geen geld

In het weekendinterview met Het Laatste Nieuws haalde Coucke zeer zwaar uit naar het transferbeleid van Anderlecht tijdens de voorbije wintermercato. De nieuwe sterke man van Anderlecht benadrukte dat hij helemaal geen limieten had opgelegd en dat er wel degelijk budget was voor degelijke transfers. Die kwamen er echter niet en Van Holsbeeck beweerde dat er geen geld was.

Nieuwe afspraak

La Capitale meldt intussen dat er een nieuwe afspraak volgt tussen de twee. Coucke en Van Holsbeeck kwamen overeen om volgende week opnieuw af te spreken. Wellicht worden er dan knopen doorgehakt. Twee scenario's zijn nog mogelijk. Of Van Holsbeeck werkt nog een tijdje samen met de nieuwe sportief directeur Luc Devroe of Van Holsbeeck wordt ontslagen. Wellicht komt er een einde aan de samenwerking en wordt de periode met Van Holsbeeck op een 'positieve' manier afgesloten en gecommuniceerd.

Poll: Denk jij dat Van Holsbeeck nog een kans maakt bij Coucke?

TAGS  I  Van Holsbeeck  I   Coucke  I   Anderlecht  I   shw

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024