'Over en uit tussen PSG en Neymar na deze nieuwe wending'

'Over en uit tussen PSG en Neymar na deze nieuwe wending'
Donderdag 01 maart 2018 - 14:35   I   door Redactie

Het lijkt gewoon niet meer rustig te worden rond Neymar. De Braziliaan moet geopereerd worden en nu duikt er een nieuw gerucht op. De Spaanse sportkrant AS pakt uit met het verhaal dat de relatie tussen Paris Saint-Germain en de sterspeler alweer zwaar onder druk staat.

Voldongen feit

Neymar lag al overhoop met trainer Unai Emery en ook met Edinson Cavani. Nu is de blessure de oorzaak van de hele heisa. De medische staf van PSG ligt namelijk overhoop met de dokters van de Braziliaanse nationale ploeg. De Braziliaanse medische staf zou Neymar al onder het mes hebben laten gaan zonder dat PSG daarvan op de hoogte was of toestemming had gegeven.

Nog voor PSG een akkoord kon geven, stond het nieuws over de operatie al te lezen in de Braziliaanse media. De Franse club voelde zich daardoor flink onder druk gezet. Een operatie weigeren was zo nog heel moeilijk geworden voor PSG. Hier spelen uiteraard meerdere belangen in en dat maakt de zaken gecompliceerd.

Bij de Braziliaanse nationale ploeg willen ze een fitte Neymar aan de start van het WK. Zij vinden het dan ook beter dat de aanvaller nu geopereerd wordt. Bij PSG ligt het helemaal anders. Daar is het nu moneytime, met onder meer de belangrijke terugwedstrijd in de Champions League tegen Real Madrid. 

Einde

AS trekt er harde conclusies uit. Deze nieuwe ontwikkeling zou de relatie tussen PSG en Neymar nu wel heel erg bemoeilijken. De definitieve breuk lijkt niet veraf meer. Real Madrid biedt alvast een uitweg voor de Braziliaanse aanvaller. Ook zelf zou Neymar niet weigerachtig staan tegenover een terugkeer naar de Primera Division. PSG betaalde vorige zomer 222 miljoen euro om Neymar los te weken bij Barcelona.

Poll: Moet Neymar weg bij PSG?

TAGS  I  Neymar  I   PSG

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024